👣 🥳 Dnes, těsně po poledni jsme dopřipravili poslední nutnosti a pustili se vylosování tří výherců deskových her.

Celkem se nám zapojilo více než 40 účastníků, až do cíle dorazilo a vyluštilo konečné heslo 34 z nich. Gratulujeme k úspěchu, byli jste skvělí! 🎯
Ze 34 finalistů jsme losovali tři výherce, kteří obdrží rodinnou deskovou hru. Všichni ostatní se mohou těšit na malinké ocenění. Své ceny si můžete vyzvednout v SVČ dnes, zítra a v pátek vždy do 15:00hodin. Kdo nestihne, ten se může zastavit v týdnu PO JARNÍCH PRÁZDNINÁCH, také vždy do 15:00hodin.
Děkujeme, že jste s námi, že máte radost z akcí, her a výzev, které pro vás připravujeme.
A že jich na březen a duben zase pro vás máme!
 
 
Byli jste více než super!!! Děkujeme všem!!! Všem, kteří se s námi v únoru procházeli po Rožnově a přilehlém okolí a užili si hádanek a luštění v celoměsíční terénní akci PUTOVÁNÍ ZMNÍM ROŽNOVEM.
Tu jsme večer uzavřeli. Dnes nejpozději do 16:00 hodin sbíráme ještě odpovědi a vyhodnocujeme v soutěžním mailu. Jelikož se vás zapojilo celkově opravdu mnoho, vyhodnocení, kdo postupuje do závěrečného slosování sestavíme zítra. A ve středu dopoledne vylosujeme celkem tři výherce rodinných deskových her. Kdo vyhrál, se dozvíte ve středu ve 12:00.
Ostatní, kteří se s námi zapojili a došli až do finále, obdrží malinký dárek jako poděkování. O způsobu předání výher třem vylosovaným i dalších malých odměn Vás budeme informovat ve středu.🔴#svcakce
Skip to content