Dny Země letos budou probíhat malinko netradiční formou. Propojili jsme se se Zdravé město Rožnov pod Radhoštěm
a připravili akce tak, aby se mohly realizovat i v omezení, spojeném s epidemiologickou situací. Budou probíhat od pondělí a především v posledním dubnovém týdnu. Sledujte prosím V DUBNU FACEBOOK SVČ I ZDRAVÉ MĚSTO ROŽNOV, postupně přidáme další informace k akcím DNY ZEMĚ.
 
Stěžejní bude naše 3.ETAPA terénní akce Projdi se za pohádkou, kterou startujeme od pondělí 12.4. a která se tentokrát bude týkat studánek. Detaily ke studánkám níže v komentáři.
HLAVNÍ MYŠLENKA 3.ETAPY:
Nejen že se projdete, studánky vyhledáte, uklidíte jejich okolí, pročistíte, nasbíráte razítka, zahrajete si hry a splníte si aktivity na stanovištích, ale v již tradičních kyblíčích na vás bude čekat malinký dárek jako poděkování studánky za jarní očistu.
 
⚠️ Zároveň se můžete zapojit do slosování o deskovou rodinnou hru a to tak, že se spolu v okolí studánky vyfotíte, fotku nám pošlete na mail: soutezime@svcroznov.cz a my na konci dubna opět vylosujeme výherce!!! Můžete se do slosování zapojit s fotografií od jedné nebo také od všech studánek. Možností budete mít sedm, zvýšíte si tak šanci v slosování ⚠️
 
Informace o již ukončené první etapě najdete ZDE
 
🔴#svcakce
🔵#svcinfoapr
👣#svcetapovka
🌿🌞#svcadnyzeme
🌍#denzeme
🎯#svcjetuprovas
📍#roznovpodradhostem
🌲🌳#zdravemesto
 
Otevírání a čištění studánek
Skip to content