Už tento pátek budeme pro vás realizovat naši velkou tradiční červnovou akci, ve které chceme propojit pohybové a zábavné aktivity napříč generacemi.
Tentokrát jsme naši tradiční akci Rozhýbejme Rožnov proto výrazně rozšířili a pojmenovali MEZIGENERAČNÍ ROZHÝBEJME ROŽNOV. Chceme tak navázat na spolupráci s Městem Rožnov v oblasti mezigenerčního propojování obyvatel našeho města.

KDY? V PÁTEK 11. 6. 2021
V KOLIK? OD 15-18:00 HODIN
KDE? NA NÁMĚSTÍ A V PARKU

Bude na vás čekas nespočet stanovišť, které budou určené jak pro děti, tak i pro celé rodiny a také rodiče a prarodiče.
Na náměstí si každý účastník bude moci vyzvednou kartičku, se kterou obejde stanoviště dle své libosti a zájmu. Kdo se bude chtít zapojit do zápolení mez generacemi, může si vyzvednout kartičku pro dvojici a užít si aktivity nebo poměřit své síly a schopnosti například s babičkou nebo dědou. Po splnění úkolů nám označenoou kartičku odevzdáte zpět a za ni dostanete svou odměnu! Na děti čeká sladká odměna a na starší ročníky malý dárek.

V 18:00hodin, na závěr akce se sejdeme všichni “na startovací čáře” před MěÚ na náměstí a odpoledne zakončíme společnou jízdou / během okolo náměstí. Vítáme in-line brusle, koloběžky, kočárky, běžce, chodce.

Celá akce bude probíhat za respektování hygienických nařízení, 2-metrové rozestupy jsou nezbytné, použití respirátorů v případě že nebudou rozestupy dodrženy nutné.
Za velmi špatného počasí se akce ruší.

Těšíme se na všechny, vem s sebou kamárády, rodiče, prarodiče a přijď si užít skvělé odpoledne se SVČ přímo v centrum města.
_____________________________________________________________________________________

V pátek nás čeká Mezigenerační Rozhýbejme Rožnov v centru města. Na ní bude nutné respektovat a dodržovat stále platná hygienická nařízení související s infekcí COVID-19 😷 ⬅️2M

_______________________________________________________________________________

Skip to content